Na een korte telefonische intake maken we een afspraak om kennis te maken. In dit gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten bespreken we je vraagstuk. Samen formuleren we een doelstelling en kiezen we uit een van de eerste 3 routes. Wil je samen met je partner komen, dan ligt route 4 voor jullie klaar.

Route 1

Voor iedereen die even een klankbord nodig heeft bij een vraagstuk, zelf al veel onderzoek gedaan heeft en al duidelijk weet wat het probleem is. De coach geeft feedback en fungeert als sparring partner. Bij dit programma hoort tussen 1 en 3 uur begeleiding.

Route 2

Je ervaart gevoelens van onduidelijkheid of onmacht. Je hebt al een idee wat het probleem is, maar hoe krijg je helder waar het precies aan schort en hoe ga je om met negatieve factoren in je omgeving? Samen met de coach maak je een plan van aanpak. De coach begeleidt je bij het zoeken naar een passende oplossing. Dit programma vraag 3 of meer uren coaching.

Route 3

Wanneer je je houvast verliest en je emotioneel belast voelt door bepaalde ontwikkelingen in je directe omgeving. Denk aan verlies, weerstand of emotionele belasting die je moeilijk kunt accepteren. De coach helpt je bij het stabiliseren en zoekt daarna samen met jou naar concrete oplossingen.
Dit programma bestaat uit 6 uur of meer.

Route 4

Wanneer je relatie in zwaar weer is beland en de impact voelbaar is op vele aspecten in jullie leven. Je wilt er toch samen voor gaan en jullie zijn bereid om met behulp van een neutrale gesprekspartner opnieuw te kijken naar jullie knelpunten. Relatiecoaching helpt bij het ontrafelen en benoemen van ieders belang en behoefte.
Met concrete handvatten samen weer de weg terugvinden naar liefdevol contact.
Dit programma bestaat uit tenminste 3 gesprekken met elkaar en eventueel individuele gesprekken.

Praktische informatie

Ik wil graag contact