Saskia Maas

Door de coaching van Marieke leerde ik weer te voelen wat ik voelde en te vertrouwen op mijn gevoel en daar naar te handelen! Marieke heb ik ervaren als een betrokken, praktisch, eerlijk, flexibel, open, doortastend persoon die een situatie snel aan voelt en hierop haar coaching afstemt. Ik vind haar een betrouwbare coach die meeloopt met de route die jij wilt bewandelen maar ook zeker niet schroomt om je blik te verruimen en je mogelijk op andere paden te wijzen. Bedankt voor de coaching!

Meike van Ouwerkerk

Via deze weg wil ik Marieke nogmaals bedanken voor haar coaching de afgelopen paar maanden. Door o.a. haar intuïtie kon ze al in 1 sessie de vinger op de zere plek leggen. Van daaruit konden we constructief aan de slag. Zeer interessant heb ik het gevonden om onder haar begeleiding met mezelf bezig te zijn. Het heeft me zeker een stuk verder gebracht waarbij ik beduidend meer zelfvertrouwen heb gekregen. Uiteraard blijft het oefenen en val ik regelmatig terug in mijn oude gedrag maar ik herken het nu direct en kan er dan meteen mee aan de slag. Mocht je overwegen Marieke een stukje met je mee te laten lopen dan zeg ik ook bij twijfel: DOEN!

Heleen Fassaert

Meteen tijdens ons eerste gesprek had ik het idee alsof Marieke mij al goed kende. Marieke is enorm doortastend, geeft heldere en rake reflecties en hielp mij met een praktische benadering de juiste weg in te slaan. Daarbij werkt haar enthousiasme en spontaniteit aanstekelijk en motiverend. Omdat de coaching door Marieke nuttig is voor mijn algemene zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling, ga ik nog steeds af en toe bij Marieke langs. Ik noem het een onderhoudsbeurt!

Nanda van Loen

Coaching van Marieke is in één woord te vatten: mentale wellness. Op een prettige, vanzelfsprekende wijze loodst Marieke je door je eigen zoekproces naar wat voor jou belangrijk is! Nooit gehaast, echt op maat en met persoonlijke aandacht, praktisch en to the point, heel creatief met rake metaforen geïllustreerd.
Van het bij de start opgestelde plan kan zo nodig worden afgeweken, en ook tussen afspraken door is Marieke beschikbaar voor dringende ad hoc vragen. Marieke kan ik een ieder die wil reflecteren op eigen leven of loopbaan van harte aanbevelen.

Juana Kibbelaar

Marieke is een prettige persoonlijkheid met wie je snel een vertrouwensband heb. Vanuit haar interesse en betrokkenheid stelt ze de goede vragen, kan verhelderend zaken samenvatten en begrijpt de situatie snel. Ze voelt goed aan wat iemand op een bepaald moment nodig heeft en kan haar coaching daar gemakkelijk op aanpassen. Ik kan Marieke dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die een duwtje in de rug kan gebruiken.

Ik wil graag contact

Ik wil eerst nog wat meer weten